top of page

PIGGSVINSOPP KAPSLER

Det er svært ofte vi blir spurt om hva vi vet om den fantastiske Piggsvinsoppen (lat. Hericium Erinaceus), eller Lions Mane Mushroom som mange kjenner den som. Like ofte blir vi spurt hvilket kosttilskudd de som ønsker å bruke dette burde velge, i jungelen av alternativer som er på markedet. Kapslene oppsto rett og slett som et motsvar til dette - nettopp fordi vi ble forvirret selv.

 

Mange bruker fyllstoffer som rismel og soyaprotein. Det føler vi er helt unødvendig, så vi produserte våre egne kapsler, som inneholder ekstrahert fruktlegeme av piggsvinsopp (det vil si at soppen er behandlet på en måte som gjør at det er lettere for kroppen og innta virkestoffene i soppen) og kun det.

 

Vi har lang erfaring både i forbindelse med dyrking, som mat og inntak som kosttilskudd, men det er skummelt å mene noe man ikke kan si med sikkerhet - og vi er ikke forskere. Derfor vil vi oppfordre deg til å lete etter kunnskap om soppen og dens egenskaper på nett, i bøker og i dialog med fagpersoner. Vi har samlet opp litt av linker og litteratur som vi synes har vært nyttige selv. 

17895234139749072.jpg
17850777821146397.jpg
IMG_3841.WEBP
Oransje kapsler
bottom of page